Malzemeler
1 çorba kaşığı salça
100 gram kuru bamya
1 sadet oğan
yarım limon suyu
100 gram et
tuz
su
100 gram kuru bamya
1 sadet oğan
yarım limon suyu
100 gram et
tuz
su
Tarifi
Önce tencereye sıvıyağı alıp üstüne rendelenmiş 1 soğan eklenip kavrulur.
Ardından 1 çorba kaşığı salça eklenir ve biraz daha kavrulur.
Daha sonra 100 gram et de eklenerek iyice kavrulur.
Önceden yıkanıp haşlanan bamya ve suyu eklenir pişirilir.
Ardından 1 çorba kaşığı salça eklenir ve biraz daha kavrulur.
Daha sonra 100 gram et de eklenerek iyice kavrulur.
Önceden yıkanıp haşlanan bamya ve suyu eklenir pişirilir.
0 yorum:
Yorum Gönder